Liity jäseneksi!

Tiedätkö mikä on Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys?

Yhdistyksemme tarkoituksena on tehdä tunnetuksi metsänhoitaja Esko Jalkasen elämäntyötä sekä jatkaa hänen aloittamaa työtä liittyen ihmisen henkiseen kasvuun ja luonnonläheiseen elämään.

Tarkoituksemme toteuttamiseksi järjestämme erilaisia koulutustilaisuuksia, joissa elämän ja luonnon eri ilmiöitä opetetaan halukkaille.

 Toimintaa johdetaan eettisesti ja korkealla moraalilla ihmistä ja hänen vapaata tahtoaan kunnioittaen. Luontoa tutkitaan ja sen antimia hyödynnetään ihmisen terveyteen, ravintoon ja kaikkinaiseen hyvinvointiin liittyen. Luontoa tutkittaessa ja hyödynnettäessä kunnioitetaan sen omaa järjestystä ja luonnonmukaisuutta. 

Kuulostaako tämä sinunkin arvojen mukaiselta toiminnalta?

Jos tunnet sydämessäsi kutsun tulla mukaan toimintaamme, olet lämpimästi tervetullut.

Meitä on yhdistyksessä jo lähes tuhat jäsentä. Tuntuu hyvältä olla osa saman henkistä porukkaa ja tehdä yhdessä auttamistöitä koko luomakunnan hyväksi.

Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistyksen jäsenenä:


  • Saat maksutta itsellesi Eskonen – digijäsenlehden kolme kertaa vuodessa, jonka löydät aina Jäsensivut-palkin kautta huhtikuun, elokuun ja joulukuun alkupäivinä.

Tästä laaja-alaisesta digilehdestä löydät käytännön kuntoutusohjeita, joilla pystyt tekemään monipuolisia auttamistöitä ja voit lukea mielenkiintoisia artikkeleita, joita kirjoittavat sekä yhdistyksemme kouluttaja THM Tiina Lindholm että jäsenemme.

  • Pääset osallistumaan ryhmätoimintaan.

Meillä toimii eri paikkakunnilla noin 30 kuntoutusryhmää, joissa kuntoutuksia tehdään yhdessä kokeneiden ja toisten uusien kuntouttajien kanssa. Tämä on helppo ja turvallinen tapa oppia auttamistöitä; kuntoutusohjeet tulevat sinulle tutuiksi ja samalla pääset kasvattamaan henkisiä voimiasi, kun auttamistöitä tehdään yhdessä. Eskoset –jäsenlehdestä löydät kaikkien ryhmien yhteystiedot ja näet onko niistä joku lähellä asuinpaikkaasi.

Aina on mahdollista osallistua myös viikoittaiseen Virtuaali –kuntoutusryhmään netin kautta.

  • Voit käyttää Kuntoutuspalvelua maksutta.

Kuntoutuspalvelulla tarkoitetaan yksinkertaisesti sanottuna positiivisen energian välittämistä, kun ensin mahdolliset henkiset rasitteet on ensin hävitetty. Tätä energiaa voidaan kutsua myös kaikkialliseksi elämänvoimaksi, Rakkaudeksi tai Pyhän Hengen voimaksi. Kuntoutuksen seurauksena kuntoutettavaan kohteeseen tulee mahdollisimman täydellinen harmonia, jolloin omaehtoinen, luonnonmukainen ja luonnollinen toipuminen on kussakin kohteessa mahdollista.

  • Saat maksutta osallistua henkilökohtaiseen Varpu- tai heilurikouluun

Mikäli toiveenasi on oppia tutkimaan näkymätöntä maailmaa varpua tai heiluria apuna käyttäen, pääset yhdistyksen jäsenenä kehittämään näitä taitoja kouluttajamme Tiina Lindholmin ohjauksessa.

  • Lisäksi saat alennuksen kaikista lähiopetuskursseista.

Liittymis- ja jäsenmaksu on uusille jäsenille 49 euroa, 

josta 10 euroa on 

kertaluonteista liittymismaksua. 

Vanhoille jäsenille jäsenmaksu

on 39 euroa / kalenterivuosi.

Tällä lomakkeella voit hakea Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistys ry:n jäsenyyttä ja tulla mukaan toimintaamme.

Lomake lähettää tiedot sähköpostitse yhdistyksen toimistoon. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan kasvamaan auttamisen polulla! 

Täytä lomake tarvittavilta osin ja paina lähetä-nappia.


Yhdistyksen säännöt

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt yhdistyksen säännöt.