Palvelut

Toimiston palvelut


Yhdistyksen toimiston kautta on kaikilla halukkailla mahdollisuus saada maksutonta Neuvontapalvelua

Vain jäsenille on tämän lisäksi tarkoitettu Kuntoutuspalvelu

Kaikki toimiston tarjoamat palvelut hoidetaan vapaaehtoistoiminnan puitteissa.


Neuvontapalvelua kaikille


Yhdistyksen toimistolle voivat kaikki halukkaat lähettää maksutta sähköpostitse neuvontapyynnön, jos haluavat tietoja luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä, henkiseen kasvuun ja sen tukemiseen liittyvistä asioista sekä yleiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Oman neuvontapyynnön voi lähettää toimistolle tästä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Kuntoutuspalvelua jäsenille


Yhdistys välittää jäsenilleen maksutta apua päivittäin toimistolle sähköpostitse tulleisiin kuntoutuspyyntöihin. Oman kuntoutus- eli avunvälityspyynnön  voi lähettää toimistolle tästä.
Kuntoutuspalvelulla tarkoitetaan yksinkertaisesti sanottuna positiivisen energian välittämistä. Tätä energiaa voidaan kutsua myös kaikkialliseksi elämänvoimaksi, Rakkaudeksi tai Pyhän Hengen voimaksi. Kuntoutuksen seurauksena kuntoutettavaan kohteeseen tulee mahdollisimman täydellinen harmonia, jolloin omaehtoinen, luonnonmukainen ja luonnollinen toipuminen on kussakin kohteessa mahdollista. Ennen
kuin positiivinen energia voi virrata, tulee sitä ennen hävittää henkiset rasitteet, jotka muuten voivat estää hyvän energian perillemenon. Kuntoutuksen kohteena voi olla esim. ihminen, eläin, rakennus, maatila tai maa-ala. Mikäli apua pyydetään jäsenen läheiselle, oletamme, että kyseiseltä henkilöltä on saatu avunpyyntöön lupa.

Keskusteluryhmät

Tule mukaan Luonto ja Henkisyys nimiseen ryhmään kysymään kysymyksiä ja keskustelemaan. Ryhmä on avoin kaikille. Löydät sen tästä. Yhdistyksellä on myös jäsenille tarkoitettu keskusteluryhmä Facebookissa. Löydät ryhmän tästä. Ilmoitathan jäsennumerosi, jonka löydät jäsenlaskustasi, kun sitä pyydetään liittymispyynnön lähettämisen jälkeen. Tarvittaessa kysy jäsennumerosi suoraan Yhdistyksen toimistolta.

Luonnonuutteet/Nettikauppa

Yhteistyökumppanimme myymät Luonnonuutteet, kurssit sekä muut tuotteet ja palvelut löytyvät täältä.