Kesäpäivien 17-18.8.2024 ohjelma julkaistu!

18.6.2024

KESÄPÄIVÄT LUONNON SALAISTA VOIMISTA JA NIIDEN KÄYTÖSTÄ PARTAHARJULLA 17.-18.08.2024 

 LAUANTAIN OHJELMA 

 ALKUTOIMET: PUHDISTAUTUMINEN JA HENKISTEN VOIMIEN VUODATUS

Menneisyyden puhdistaminen, oman ympäristön puhdistaminen, karmavelkojen kuittaus vakailta auttajilta ja henkisten voimien vuodatus

 SUKELLUS UNIEN MAAILMAAN

Näet unia joka yö, mutta yleensä et muista niistä mitään. Mitä unet yleisluontoisesti viestivät ja mikä on niiden tarkoitus? Mihin asioihin tulisi unissa kiinnittää huomiota? Miten omiin uniin tulisi suhtautua ja mikä merkitys niillä voi olla meille itsellemme? Miten henkisen avunvälittäjän yö eroaa tavallisen ihmisen yöstä? Mitä unet voivat kertoa meille avunvälittäjinä? Minkälaisia unien erilaisia perustyyppejä on olemassa? Onko syytä huolestua, jos näkee samantyyppisiä unia toistuvasti?  Onko mahdollista tehdä henkisiä toimia, että saisit unesi paremmin päivätajuntaan ja miten voisit öisin olla nukkuessasi paremmin aktiivinen?

KAALIT – HYVINVOINNIN TUKENA

Mitä meidän olisi hyvä tietää kaaleista? Onko eroa sillä, syökö kerä- vai punakaalia? Entäpä, mitä tiedämme kukka-, parsa- ja lehtikaalista? Mitä eroa on yliaistillisesti katsottuna eri kaalilajeilla ja miten eri kaalilajeja olisi järkevintä käyttää ruokailussa? Minkälaisia hapankaalituotteita on tarjolla ja miten ne vaikuttavat terveyteemme?

VARPUTAITO - hanki nyt silmälasit näkymättömään maailmaan tai kalibroi apuvälineesi tarkkuutta. Sään salliessa vaihtoehdot 1-2 ovat ulkona. Vaihtoehto 1: Opettele tässä ryhmässä oikea varpu- tai heiluriote, liikkeellelähtö ja löydä G-säteilylinja ja Bioenergiakenttä. Vaihtoehto 2: Opi tässä ryhmässä Kyllä-vastaus, joka on avain yliaistilliseen kartoitukseen ja syvempään auttamiseen. Vaihtoehto 3: Jalosta tässä ryhmässä tekninen varputaitosi huipulle – käytännön ohjeita ja vihjeitä sekä vaativia erikoistehtäviä.

 AJATUSPERÄISET HÄIRIÖT JA RASITTEET SEKÄ NIIDEN HÄVITTÄMINEN

Miten ja miksi ajatusperäiset tuotokset vaikuttavat kodin, työpaikan tai kesämökin energioihin? Voiko ajatusten hallintaa ja vapautumista ei-toivotuista ajatuksista harjoitella? Mitä ovat pahojen ajatusten yleisimmät lopputuotokset? Mitkä muut voimat aiheuttavat samoja lopputuotoksia? Voitko nähdä niitä tai muulla lailla esim. yliaistillisesti tutkia ja löytää? Tule nyt tunnistamaan yleisimmät kotien, työpaikkojen ja kesämökkien energiatasojen laskijat sekä korjaamaan syntyneet ongelmat ja henkiset rasitteet yliaistillisesti joko aivan helpolla tavalla tai apuvälinettä esim. varpua tai heiluria käyttäen.

SUU MAKEAKSI!  – VOIKO SEN TEHDÄ TERVEELLISESTI?

Aina silloin tällöin saattaa tehdä mieli jotain makeaa. Minkälaisia makeisia tai muita makeisten korvikkeita on turvallista syödä? Onko jotain makeisia, joita kannattaa erityisesti välttää? Millä sinä korjaat makeannälkäsi? Tule kertomaan oma vaihtoehtosi, ja kuulemaan lisää asiasta.

HENKISTEN VOIMIEN MITTAUS

Saat oman Henkisen Bioenergiakenttäsi eli HBe:si selville, jolla auttamistyöt käynnistyvät, mikäli tuota voimaa et ole aikaisemmin mittauttanut kursseillani tai mikäli on muu tarve saada tietää oman henkisen voiman suuruus. Myös karmavapaus näkyy Henkisen Bioenergian suuruudessa. Tervetuloa mittaukseen!

 

SUNNUNTAIN OHJELMA

MIELI JA MIELIALA – ENEMMÄN ILOA ELÄMÄÄN!

Henkiselle avunvälittäjälle on usein tarpeellista tietää autettavan kohteen mieliala. Mikä oikeastaan on mieli ja mitä tarkoitetaan mielen hyvinvoinnilla?  Mitkä riskitekijät heikentävät mielen hyvinvointia? Millä toimilla voit taas parantaa mielialaa? Voidaanko mielialaa jotenkin yliaistillisesti mitata? Voiko ruokavaliolla tai muilla toimilla tukea mielialaa? Entäpä mitä voimme henkisin toimin tehdä mielialan kohottamiseksi? Minkälaisia henkisiä rasitteita voi liittyä alentuneeseen mielialaan ja mitä uusia yliaistillisia tutkimustuloksia on nyt saatavilla mielialaa tukemaan?

KESÄKIMARA - MITKÄ TEKIJÄT RASITTAVAT TÄLLÄ HETKELLÄ ENITEN IHMISKUNTAA JA MAAPALLOA? – NYT ON TOIMINNAN AIKA!

Tutkimme yliaistillisesti ihmiskuntaa ja maapalloa rasittavia vakavia ongelmia ja laitamme hyvät voimamme liikkeelle paremman tulevaisuuden luomiseksi. Minkälaisia askeleita ihmiskunnan tulisi ottaa pelastaakseen planeettamme? Mitä me voimme tehdä yhdessä henkisinä avunvälittäjinä? On tärkeää, että toimimme yhdessä, jolloin saamme hyvät voimamme paremmin liikkeelle oikeisiin kohteisiin. Aktivoidu ja tule mukaan kesäkimaraan- sinua tarvitaan!

VARPUTAITO - hanki nyt silmälasit näkymättömään maailmaan tai kalibroi apuvälineesi tarkkuutta. Sään salliessa vaihtoehdot 1-2 ovat ulkona. Vaihtoehto 1: Opettele tässä ryhmässä oikea varpu- tai heiluriote, liikkeellelähtö ja löydä G-säteilylinja ja Bioenergiakenttä. Vaihtoehto 2: Opi tässä ryhmässä Kyllä-vastaus, joka on avain yliaistilliseen kartoitukseen ja syvempään auttamiseen. Vaihtoehto 3: Jalosta tässä ryhmässä tekninen varputaitosi huipulle – käytännön ohjeita ja vihjeitä sekä vaativia erikoistehtäviä.

MAIDONKORVIKKEET- MITÄ OLISI HYVÄ TIETÄÄ, JOS KÄYTTÄÄ VÄHÄN TAI EI LAINKAAN MAITOTUOTTEITA RUOKAVALIOSSA

Maidon kaltaiset, kasvipohjaiset valmisteet, ovat erinomaisia maidon vaihtoehtoja ruuanvalmistuksessa. Tuotteet ovat täysin kasviperäisiä, eivätkä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Ne sisältävät vain kasvirasvaa ja ovat kolesterolittomia.Vertailemme yliaistillisesti hirssi-, manteli-, soija-, kaura- ja riisijuomia. Teemme myös yliaistillisia mittauksia ja selvityksiä kaikille tuotteille ja valitsemme makutuomareita testaamaan eri vaihtoehtojen makua.