TAMPEREELLA KURSSI näkymättömän maailman ihmeistä

Kurssi on tarkoitettu kaikille henkisen polun kulkijoille, jotka haluavat varmistaa, että tärkeimmät yliaistilliset asiat näkymättömän maailman ihmeistä ja luonnon salaisista voimista sekä niiden käytöstä ovat hallinnassa ja käytettävissä, myös kokonaisvaltaista hyvinvointia unohtamatta. Myös Tiinan uusimpia yliaistillisia tutkimustuloksia otetaan esille. Olet sydämellisesti tervetullut tälle kurssille!

Kurssille ilmoittautuminen, kurssihinta ja maksutapa: Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla kurssi yhteistyökumppanimme Tiina Lindholm Service:n nettikaupasta www.tiinalindholm.fi Kurssihinta on jäsenille 119 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla (muista kassalla antaa koodi: jäsen, että saat alennetun jäsenhinnan), muille kuin jäsenillekurssihinta on 129 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla.  Ilmoittautumalla hyväksyt yleiset kurssiehdot, jotka löytyvät Nettikaupasta ja kotisivuilta sekä tästä lehdestä. Jäseneksi voi liittyä ennen kurssin alkua yhdistyksen kotisivujen kautta osoitteessa www.eskojalkanen.net, kohdasta Yhdistys.

Mikäli edellä kuvatut vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, kurssille voi ilmoittautua myös sähköpostitse osoitteella tiinalindholmservice@elisanet.fi tai puhelimitse 040 356 50 72 (Leif). Kurssipaikka varmistuu, kun suoritus näkyy Tiina Lindholmin tilillä FI5620011800157516.

Lounas- ja iltapäiväkahvimahdollisuus: Ilmoittautumisen yhteydessä on halukkailla mahdollisuus varata omakustanteinen Päivän lounas noutopöydästä hotellin Dabbal Kitchen-ravintolassa 27€/hlö. Iltapäiväkahvi/tee ja makea kahvileipä kahvitorilta maksaa 12€/hlö. Lounas ja iltapäiväkahvit/teet maksetaan vasta paikan päällä, mutta muistathan ne ilmoittaa etukäteen ilmoittautumisesi yhteydessä, ruokarajoitteita unohtamatta.

Hyvät majoitusmahdollisuudet: www.laplandhotels.com

Kursseilla muuta muistettavaa: Ota mahdollinen Kuntouttajan käsikirja ja/ tai Kuntouttajan kultainen käsikirja sekä oma varpusi tai heilurisi kurssille mukaan.

Kurssituotteita: Tuotemyyntipiste on avoinna kurssitauoilla.

Kurssin yllättävä peruuntuminen: Katso kurssiosion lopusta tai osoitteesta www.tiinalindholm.fi josta löytyvät kaikki toimitus- ja ilmoittautumis- sekä perumisehdot.

Kurssiohjelma: Julkaistaan myöhemmin nettisivuilla ja se lähetetään jäsenille myös sähköpostitse Jäsentiedotteella.