TALVIPÄIVÄT Jyväskylässä

Talvipäivät on tarkoitettu kaikille henkisen polun kulkijoille, jotka ovat kiinnostuneita omasta, läheisten ja lähimmäisten hyvinvoinnista sekä jotka haluavat tehdä henkisin voimin jotain Hyvää maailmassa vallitsevien erilaisten raskaiden tilanteiden helpottamiseksi. Myös kaikki, jotka ovat kiinnostuneita luonnon salaisista voimista ja näkymättömän maailman ihmeistä voivat löytää kurssilta itselleen sopivia aiheita. Tiedon omaksumista uusille mukaan tulijoille helpottaa kirja: Uusi ajatus löytyy metsästä – Pikaopas luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä tai etä-ja lähikursseilta saadut tiedot, jolloin kurssilla käytettävä sanasto on ennestään tuttua. Olet sydämellisesti tervetullut tälle ikimuistoiselle kurssille, joka pidetään nyt pitkästä aikaa Jyväskylässä, josta meillä on pitkät perinteet Talvipäivien vietosta jo Esko Jalkasen aikana!

Kurssille ilmoittautuminen, kurssihinta ja maksutapa: Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla kurssi yhteistyökumppanimme Tiina Lindholm Service:n nettikaupasta www.tiinalindholm.fi Kahden päivän kurssihinta on jäsenille 159 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla (muista laittaa kassalla koodi: talvipäivät, että hinta muuttuu jäsenhinnaksi), muille kuin jäsenille kurssihinta on 179 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla.  Ilmoittautumalla hyväksyt yleiset kurssiehdot, jotka löytyvät Nettikaupasta ja kotisivuilta sekä tästä lehdestä. Jäseneksi voi liittyä ennen kurssin alkua yhdistyksen kotisivujen kautta osoitteessa www.eskojalkanen.net

Mikäli edellä kuvatut vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, kurssille voi ilmoittautua myös sähköpostitse osoitteella tiinalindholmservice@elisanet.fi tai puhelimitse 040 356 50 72 (Leif). Kurssipaikka varmistuu, kun suoritus näkyy Tiina Lindholmin tilillä FI5620011800157516.

Lounas- ja iltapäiväkahvimahdollisuus: Ilmoittautumisen yhteydessä on halukkailla mahdollisuus varata omakustanteiset kokouslounaat noutopöydästä Tilausravintola Silmussa 25€/hlö/päivä lämpimällä pääruualla.Iltapäiväkahvi/tee ja makea kokouslajitelma maksaa 12€/hlö/päivä. Lounaat ja iltapäiväkahvit/teet maksetaan vasta paikan päällä, mutta muistathan ne ilmoittaa etukäteen ilmoittautumisesi yhteydessä, ruokarajoitteita unohtamatta.

Hyvät majoitusmahdollisuudet: Meille on varattu 20 huoneen kiintiö (vain 9.2.2024 asti!!, jonka jälkeen käyttämättömät huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin) nimellä TALVIPÄIVÄT. Varaa siksi AJOISSA majoituksesi itsenäisesti Hotelli Versosta: info@hotelliverso.fi tai 014 333 999.