KOUVOLASSA KURSSI näkymättömän mailman ihmeistä

Kurssi on tarkoitettu kaikille henkisen polun kulkijoille, jotka ovat kiinnostuneita näkymättömän maailman ihmeistä ja luonnon salaisista voimista sekä niiden käytöstä omassa henkisessä avunvälitystyössään itselle sopivin ohjein, unohtamatta myös kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Myös Tiina Lindholmin ihmeellisiä ohjeita Kuntouttajan kultaisesta käsikirjasta otetaan esille. Olet sydämellisesti tervetullut tälle kurssille!

Kurssille ilmoittautuminen, kurssihinta ja maksutapa: Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla kurssi yhteistyökumppanimme Tiina Lindholm Service:n nettikaupasta www.tiinalindholm.fi Kurssihinta on jäsenille 119 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla (muista kassalla antaa koodi: jäsen, että saat alennetun jäsenhinnan), muille kuin jäsenillekurssihinta on 129 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla.  Ilmoittautumalla hyväksyt yleiset kurssiehdot, jotka löytyvät Nettikaupasta ja kotisivuilta sekä tästä lehdestä. Jäseneksi voi liittyä ennen kurssin alkua yhdistyksen kotisivujen kautta osoitteessa www.eskojalkanen.net, kohdasta Yhdistys.

Mikäli edellä kuvatut vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, kurssille voi ilmoittautua myös sähköpostitse osoitteella tiinalindholmservice@elisanet.fi tai puhelimitse 040 356 50 72 (Leif). Kurssipaikka varmistuu, kun suoritus näkyy Tiina Lindholmin tilillä FI5620011800157516.

Lounas- ja iltapäiväkahvimahdollisuus: Ilmoittautumisen yhteydessä on halukkailla mahdollisuus varata omakustanteinen lounasbuffet (arviolta 18-20€/hlö). Iltapäivän kahvitauolla voi ravintolasta ostaa kahvia tai teetä sekä makeaa vallitsevan hintatason mukaan. Lounas ja iltapäiväkahvit/teet maksetaan vasta paikan päällä, mutta muistathanilmoittaa lounaan etukäteen ilmoittautumisesi yhteydessä, ruokarajoitteita unohtamatta.

Kursseilla muuta muistettavaa: Ota mahdollinen Kuntouttajan käsikirja ja/ tai Kuntouttajan kultainen käsikirja sekä oma varpusi tai heilurisi kurssille mukaan.

Kurssituotteita: Tuotemyyntipiste on avoinna kurssitauoilla.

Kurssin yllättävä peruuntuminen: Katso kurssiosion lopusta tai osoitteesta www.tiinalindholm.fi josta löytyvät kaikki toimitus- ja ilmoittautumis- sekä perumisehdot.

Kurssiohjelma: Julkaistaan myöhemmin nettisivuilla ja se lähetetään jäsenille myös sähköpostitse Jäsentiedotteella.