Kesäpäivät 17.-18.8.24

Kurssiaika: Lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16

Kurssin vetäjä: Luonnon salaisten voimien asiantuntija, THM Tiina Lindholm sekä varpuohjaajat

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu? Kesäpäivät on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä ja jotka haluavat syventää omaa totuuttaan ja avartaa omia näkemyksiään. Tule nyt virkistäytymään Salvos-järven rannalle upeisiin maisemiin ja syventämään samalla luonnon salaisia voimia koskevia tietojasi. Samalla saat viimeisimmät vinkit hyvinvointiisi ja olet mukana parantamassa maailmaa ja nostamassa henkistä voimaasi sekä voit tavata vanhoja ja uusia tuttuja läheltä ja kaukaa.  Myös varputaitoon liittyvät opit ja testaukset ovat aina paikallaan! Edullinen ruokailu ja kodikas majoitus sopivat jokaisen kukkarolle ja kauniit kurssitilat järven rannalla antavat kaikille henkisille toimillemme ihanat puitteet Kesäpäivien viettoon. Vapaamuotoista maksutonta muuta ohjelmaa halukkaille: Lauantaina Tiina Lindholm Servicen tarjoamana rantasauna takkatuvalla sekä paljulla klo 17-21 ja kota klo 20-22. Myös uintimahdollisuus järvessä. Sunnuntaiaamuna: Ristikiven metsäkirkolla, vapaan taivaan alla yhteiskuntoutus klo 9.00-9.30. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Kurssille ilmoittautuminen, kurssihinta ja maksutapa: Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla kurssi yhteistyökumppanimme Tiina Lindholm Service:n nettikaupasta www.tiinalindholm.fi Kahden päivän kurssihinta on jäsenille 159 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla (muista kassalla antaa koodi: kesäpäivät, että saat alennetun jäsenhinnan), muille kuin jäsenille kurssihinta on 179 euroa peruutus- ja vaihtoturvalla. Mikäli et voi ostaa kurssia netin kautta, voit ilmoittautua puhelimitse 040-356 50 72 tai sähköpostitse osoitteella tiinalindholmservice@elisanet.fi ja antaa samalla mahdollinen ruokailurajoitteesi (esim. kasvisruoka, gluteeniton). Kurssipaikka varmistuu, kun suoritus näkyy Tiina Lindholm Servicen tilillä (huom! kysy tilitiedot ennen maksamista). Ilmoittautumalla hyväksyt yleiset kurssiehdot, jotka löytyvät Nettikaupasta ja kotisivuilta sekä tästä lehdestä. Jäseneksi voi liittyä ennen kurssin alkua yhdistyksen kotisivujen kautta osoitteessa www.eskojalkanen.net, kohdasta Yhdistys.

Ruokailut: aamupala a´ 12€/hlö/päivä, lounasta a´ 12,50€/hlö/päivä, päiväkahvi makealla a´ 7,50€/hlö/päivä ja lauantain iltapala a´12€/hlö: Ruokailut ja mahdolliset majoitustarpeet tulee sinun tilata ilmoittautumisesi yhteydessä etukäteen, jolloin maksat vain kurssimaksun ja vasta kurssipaikalla maksetaan ruokailut ja majoitukset.

Majoitus Harju- ja Partahovissa sekä tarvittaessa muissa pihapiirin rakennuksissa:

Jos yövyt yhden yön (la-su), niin majoitus 2-hengen huoneessa yhdeltä hengeltä maksaa 40€/ yö ja 1-hengen huoneessa 65€/yö, sisältäen liinavaatteet. Muista varata ilmoittautumisen yhteydessä aamupala, joka ei sisälly huonehintaan.Ilmoita mahdollinen huonetoverisi ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos yövyt kaksi yötä (pe-su), niin majoitus 2-hengen huoneessa yhdeltä hengeltä maksaa 80€/ 2 yötä ja 1-hengen huoneessa 130€/2 yötä, sisältäen liinavaatteet. Muista varata ilmoittautumisen yhteydessä aamupala, joka ei sisälly huonehintaan.

Mikäli et tarvitse lainkaan majoitusta, maksat vasta kurssipaikalla etukäteen varaamasi tarjoilut, jotka tilataan kurssin ostamisen yhteydessä, jolloin on mahdollisuus ilmoittaa myös ruokailurajoitteet (esim. kasvisruoka, gluteeniton). Mikäli et tarvitse lainkaan ruokapalveluja, anna nuo tiedot ruokailusta kysyttäessä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssiohjelma:

LAUANTAIN OHJELMA 

 ALKUTOIMET: PUHDISTAUTUMINEN JA HENKISTEN VOIMIEN VUODATUS

Menneisyyden puhdistaminen, oman ympäristön puhdistaminen, karmavelkojen kuittaus vakailta auttajilta ja henkisten voimien vuodatus

 SUKELLUS UNIEN MAAILMAAN

Näet unia joka yö, mutta yleensä et muista niistä mitään. Mitä unet yleisluontoisesti viestivät ja mikä on niiden tarkoitus? Mihin asioihin tulisi unissa kiinnittää huomiota? Miten omiin uniin tulisi suhtautua ja mikä merkitys niillä voi olla meille itsellemme? Miten henkisen avunvälittäjän yö eroaa tavallisen ihmisen yöstä? Mitä unet voivat kertoa meille avunvälittäjinä? Minkälaisia unien erilaisia perustyyppejä on olemassa? Onko syytä huolestua, jos näkee samantyyppisiä unia toistuvasti?  Onko mahdollista tehdä henkisiä toimia, että saisit unesi paremmin päivätajuntaan ja miten voisit öisin olla nukkuessasi paremmin aktiivinen?

 KAALIT – HYVINVOINNIN TUKENA

Mitä meidän olisi hyvä tietää kaaleista? Onko eroa sillä, syökö kerä- vai punakaalia? Entäpä, mitä tiedämme kukka-, parsa- ja lehtikaalista? Mitä eroa on yliaistillisesti katsottuna eri kaalilajeilla ja miten eri kaalilajeja olisi järkevintä käyttää ruokailussa? Minkälaisia hapankaalituotteita on tarjolla ja miten ne vaikuttavat terveyteemme?

VARPUTAITO - hanki nyt silmälasit näkymättömään maailmaan tai kalibroi apuvälineesi tarkkuutta. Sään salliessa vaihtoehdot 1-2 ovat ulkona. Vaihtoehto 1: Opettele tässä ryhmässä oikea varpu- tai heiluriote, liikkeellelähtö ja löydä G-säteilylinja ja Bioenergiakenttä. Vaihtoehto 2: Opi tässä ryhmässä Kyllä-vastaus, joka on avain yliaistilliseen kartoitukseen ja syvempään auttamiseen. Vaihtoehto 3: Jalosta tässä ryhmässä tekninen varputaitosi huipulle – käytännön ohjeita ja vihjeitä sekä vaativia erikoistehtäviä.

 AJATUSPERÄISET HÄIRIÖT JA RASITTEET SEKÄ NIIDEN HÄVITTÄMINEN

Miten ja miksi ajatusperäiset tuotokset vaikuttavat kodin, työpaikan tai kesämökin energioihin? Voiko ajatusten hallintaa ja vapautumista ei-toivotuista ajatuksista harjoitella? Mitä ovat pahojen ajatusten yleisimmät lopputuotokset? Mitkä muut voimat aiheuttavat samoja lopputuotoksia? Voitko nähdä niitä tai muulla lailla esim. yliaistillisesti tutkia ja löytää? Tule nyt tunnistamaan yleisimmät kotien, työpaikkojen ja kesämökkien energiatasojen laskijat sekä korjaamaan syntyneet ongelmat ja henkiset rasitteet yliaistillisesti joko aivan helpolla tavalla tai apuvälinettä esim. varpua tai heiluria käyttäen.

 SUU MAKEAKSI!  – VOIKO SEN TEHDÄ TERVEELLISESTI?

Aina silloin tällöin saattaa tehdä mieli jotain makeaa. Minkälaisia makeisia tai muita makeisten korvikkeita on turvallista syödä? Onko jotain makeisia, joita kannattaa erityisesti välttää? Millä sinä korjaat makeannälkäsi? Tule kertomaan oma vaihtoehtosi, ja kuulemaan lisää asiasta.

 HENKISTEN VOIMIEN MITTAUS

Saat oman Henkisen Bioenergiakenttäsi eli HBe:si selville, jolla auttamistyöt käynnistyvät, mikäli tuota voimaa et ole aikaisemmin mittauttanut kursseillani tai mikäli on muu tarve saada tietää oman henkisen voiman suuruus. Myös karmavapaus näkyy Henkisen Bioenergian suuruudessa. Tervetuloa mittaukseen!

 

SUNNUNTAIN OHJELMA

 MIELI JA MIELIALA – ENEMMÄN ILOA ELÄMÄÄN!

Henkiselle avunvälittäjälle on usein tarpeellista tietää autettavan kohteen mieliala. Mikä oikeastaan on mieli ja mitä tarkoitetaan mielen hyvinvoinnilla?  Mitkä riskitekijät heikentävät mielen hyvinvointia? Millä toimilla voit taas parantaa mielialaa? Voidaanko mielialaa jotenkin yliaistillisesti mitata? Voiko ruokavaliolla tai muilla toimilla tukea mielialaa? Entäpä mitä voimme henkisin toimin tehdä mielialan kohottamiseksi? Minkälaisia henkisiä rasitteita voi liittyä alentuneeseen mielialaan ja mitä uusia yliaistillisia tutkimustuloksia on nyt saatavilla mielialaa tukemaan?

 KESÄKIMARA - MITKÄ TEKIJÄT RASITTAVAT TÄLLÄ HETKELLÄ ENITEN IHMISKUNTAA JA MAAPALLOA? – NYT ON TOIMINNAN AIKA!

Tutkimme yliaistillisesti ihmiskuntaa ja maapalloa rasittavia vakavia ongelmia ja laitamme hyvät voimamme liikkeelle paremman tulevaisuuden luomiseksi. Minkälaisia askeleita ihmiskunnan tulisi ottaa pelastaakseen planeettamme? Mitä me voimme tehdä yhdessä henkisinä avunvälittäjinä? On tärkeää, että toimimme yhdessä, jolloin saamme hyvät voimamme paremmin liikkeelle oikeisiin kohteisiin. Aktivoidu ja tule mukaan kesäkimaraan- sinua tarvitaan!

 VARPUTAITO - hanki nyt silmälasit näkymättömään maailmaan tai kalibroi apuvälineesi tarkkuutta. Sään salliessa vaihtoehdot 1-2 ovat ulkona. Vaihtoehto 1: Opettele tässä ryhmässä oikea varpu- tai heiluriote, liikkeellelähtö ja löydä G-säteilylinja ja Bioenergiakenttä. Vaihtoehto 2: Opi tässä ryhmässä Kyllä-vastaus, joka on avain yliaistilliseen kartoitukseen ja syvempään auttamiseen. Vaihtoehto 3: Jalosta tässä ryhmässä tekninen varputaitosi huipulle – käytännön ohjeita ja vihjeitä sekä vaativia erikoistehtäviä.

 MAIDONKORVIKKEET- MITÄ OLISI HYVÄ TIETÄÄ, JOS KÄYTTÄÄ VÄHÄN TAI EI LAINKAAN MAITOTUOTTEITA RUOKAVALIOSSA

Maidon kaltaiset, kasvipohjaiset valmisteet, ovat erinomaisia maidon vaihtoehtoja ruuanvalmistuksessa. Tuotteet ovat täysin kasviperäisiä, eivätkä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Ne sisältävät vain kasvirasvaa ja ovat kolesterolittomia.Vertailemme yliaistillisesti hirssi-, manteli-, soija-, kaura- ja riisijuomia. Teemme myös yliaistillisia mittauksia ja selvityksiä kaikille tuotteille ja valitsemme makutuomareita testaamaan eri vaihtoehtojen makua.

Muuta muistettavaa

Tuotemyynti: Tuotemyyntipiste on avoinna mahdollisuuksien mukaan kaikilla tauoilla.

Kurssin yllättävä peruuntuminen: Katso kurssiosion lopusta (Kaikki Toimitus- ja ilmoittautumis- sekä perumisehdot löytyvät osoitteesta www.tiinalindholm.fi )