Kesäpäivät

Kesäpäivät on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä ja jotka haluavatsyventää omaa totuuttaan ja avartaa omia näkemyksiään. Tule nyt virkistäytymään nostalgisiin Päivölän opiston maisemiin ja syventämään samalla luonnon salaisia voimia koskevia tietojasi. Samalla saat viimeisimmät vinkit hyvinvointiisi ja olet mukana parantamassa maailmaa ja nostamassa henkistä voimaasi sekä voit tavata vanhoja ja uusia tuttuja läheltä ja kaukaa.  Myös varputaitoon liittyvät opit ja testaukset ovat aina paikallaan! Edullinen ruokailu ja kansanopistotasoinen majoitus sopivat jokaisen kukkarolle ja perinteiset kurssitilat antavat kaikille henkisille toimillemme ihanat puitteet Kesäpäivien viettoon. Lauantaina tarjolla myös laavuilta metsälammen rannalla. Huom! majoitukset ja ruokailut varataan vain Goodsetin kautta www.goodset.fi ilmoittautumisen eli kurssimaksun maksamisen yhteydessä ja Päivölä lähettää ruokailuista ja mahdollisesta majoituksesta kurssin jälkeen laskun kotiin.Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

LAUANTAIN OHJELMA 

ALKUTOIMET: PUHDISTAUTUMINEN JA HENKISTEN VOIMIEN VUODATUS

Menneisyyden puhdistaminen, oman ympäristön puhdistaminen, karmavelkojen kuittaus vakailta auttajilta ja henkisten voimien vuodatus

KANTASOLUT TERVEYDEN JA IKUISEN NUORUUDEN TAVOITTELUSSA

JA VOIKO AIVOISSASI OLLA JOTAIN SINNE KUULUMATONTA?

Mitä ovat kantasolut ja mitä uusia tieteellisiä tutkimuksia löytyy hoidoista. Mitkä ovat kantasoluasioissa henkiset vastineemme ja toimemme terveytemme tueksi. Uusia tieteellisiä myös aivotutkimuksia, jotka saattavat muuttaa käsityksemme ihmiskehosta. Mitkä ovat henkiset vastineemme ja toimemme aivoterveytemme hyväksi.

VIEKÖ TEKOÄLY MEIDÄT MENNESSÄÄN?

Tekoäly ja sen käyttö on tullut jäädäkseen, mutta uhkaako tekoäly ihmiskunnan tulevaisuutta? Mitä meidän tulisi tietää tai mihin meidän tulisi varautua tai huomioida älylaitteiden käytössä, että henkisyys ei katoaisi älylaitteiden myötä taivaan tuuliin. Uusia tieteellisiä tutkimuksia ja henkisen puolen oivalluksia avuksesi arkielämään ja avunvälitykseen.

VARPUTAITO - hanki nyt silmälasit näkymättömään maailmaan tai kalibroi apuvälineesi tarkkuutta. Sään salliessa olemme ulkona. Vaihtoehto 1: Opettele tässä ryhmässä oikea varpu- tai heiluriote, liikkeellelähtö ja löydä G-säteilylinja ja Bioenergiakenttä. Vaihtoehto 2: Opi tässä ryhmässä Kyllä-vastaus, joka on avain yliaistilliseen kartoitukseen ja syvempään auttamiseen. Vaihtoehto 3: Jalosta tässä ryhmässä tekninen varputaitosi huipulle – käytännön ohjeita ja vihjeitä sekä vaativia erikoistehtäviä.

KUN VARPU TAI HEILURI TOIMII HUONOSTI TAI LOPETTAA TOIMINTANSA

Missä voi olla vika, kun varpu tai heiluri yllättäen lopettaa toimintansa tai alkaa tehdä omiaan? Kurkistamme keskeisiin asioihin, jotka vaikuttavat varpu- ja heilurityöskentelyymme sekä kuulemme uusista havainnoista.

NÄKYMÄTÖN NÄKYVÄKSI OMIN SILMIN

Avunvälitystöissämme emme välttämättä tarvitse mitään henkisiä erityistaitoja, kuten selväkuuloa tai -näköä, sillä tiedämme, että avunvälittäminen onnistuu muutenkin. Kuitenkin verhon takana olevan maailman raottaminen ja sen aistiminen saattaa antaa uutta puhtia toimintaasi. Annan vinkkejä, miten näkymätöntä maailmaa voi aistia ja miten eetterikehosta voi nähdä vilauksen ja siksi harjoittelemme mm. ihmisen eetterikehon näkemistä.

HENKISTEN VOIMIEN MITTAUS

Saat oman Henkisen Bioenergiakenttäsi eli HBe:si selville, jolla auttamistyöt käynnistyvät, mikäli tuota voimaa et ole aikaisemmin mittauttanut kursseillani tai mikäli on muu tarve saada tietää oman henkisen voiman suuruus.

SUNNUNTAIN OHJELMA

ONKO VOIMIA, JOTKA KÄÄNTÄVÄT LAPSEMME TAI LÄHEISEMME MEITÄ 

VASTAAN?

Oletko huomannut, että läheisten tai muiden sinulle tärkeiden henkilöiden käytös sinua kohtaan on voinut muuttua? Voisiko taustalla on sellaisia henkisiä rasitteita, joihin voimme jotenkin vaikuttaa? Tule kuulemaan, minkälaisia tapauksia on löytynyt. Samalla tutkimme yliaistillisesti, voivatko samantyyppiset asiat olla vaikuttamassa myös koko ihmiskuntaa koskettavissa suuremmissa asioissa.

SALAKAVALA RASVAMAKSA - NÄIN PIDÄT HUOLTA MAKSASTASI, 

NIIN SE JAKSAA

Maksa toimii terveytemme säätelijänä ja siksi siitä meidän tulee pitää hyvää huolta. Salakavala rasvamaksa voi kehittyä jo nuorillekin. Vaikka olo tuntuisi täysin terveeltä, rasvamaksa altistaa silti vakaville sairauksille. Makeis-, virvoitusjuoma- ja keksiteollisuus käyttää paljon erilaisia sokeri- ja korviketuotteita, jotka vaikuttavat haitallisesti jo nuortenkin terveyteen. Myös pikaruokapaikat ovat pullollaan rasvaisia tuotteita. Pysähtykäämme hetkeksi näiden tärkeiden asioiden pariin ja tutkikaamme, mitä asioita on tärkeä tietää ja mitä kannattaa ottaa huomioon ruokatuotteita valitessa sekä minkälaisia henkisiä tutkimuksia on aihepiiristä mahdollista tehdä. Myös teollisuus tuotteineen kaipaa kuntoutuksiamme.

VARPUTAITO - hanki nyt silmälasit näkymättömään maailmaan tai kalibroi apuvälineesi tarkkuutta. Sään salliessa olemme ulkona. Vaihtoehto 1: Opettele tässä ryhmässä oikea varpu- tai heiluriote, liikkeellelähtö ja löydä G-säteilylinja ja Bioenergiakenttä. Vaihtoehto 2: Opi tässä ryhmässä Kyllä-vastaus, joka on avain yliaistilliseen kartoitukseen ja syvempään auttamiseen. Vaihtoehto 3: Jalosta tässä ryhmässä tekninen varputaitosi huipulle – käytännön ohjeita ja vihjeitä sekä vaativia erikoistehtäviä.

ONKO YDINVOIMASTA VAARAA?

Ydinvoimaloiden vaikutuksista ympäristöön ja laitosten työntekijöihin saamme harvoin lukea lehdistä. Tiedetäänkö niistä edes riittävästi? Ei ainakaan silloin, kun niitä katsotaan henkisin silmin. Euroopassa sijaitsevien ydinaseiden sijoituspaikat jo tiedetään.  Mitkä ovat tärkeitä henkisiä toimia vaaratilanteiden välttämiseksi?

JOS METSÄÄN HALUAT MENNÄ NYT, NIIN TODELLA YLLÄTYT

Metsät pursuvat upeita luonnontuotteita, joista voimme nauttia monella tavalla. Tutkimme yhdessä metsän rikkauksia ja mietimme, hyödynnetäänkö metsiä jo liikaakin ja samalla hahmotamme oman osamme ja vastuumme metsien ja muun luonnon suojelijoina ja henkisinä tukijoina.