Tagi: Maasäteily

Näytetään sivuston sisältöjä, joihin liittyy tämä tagi. Voit tarkentaa hakua suodattamalla sitä tyypin ja päivämäärän mukaan. Osa sisällöstä saatetaan näyttää vain sisäänkirjautuneille käyttäjille. Kaikki tagit löytyvät tagiluettelosta.
Muoto: 2016-08-27
Muoto: 2016-08-27

Kysymys:

minulla on kovia nivelkipuja, olen herkkä kaikelle energialle, saisinko asunnon kaukohoito puhdistuksen

Hoitaja nainen
25.11.2015 21:00

Vastaus:

Nyt viestisi tuli julkiselle Kysy-palstalleni, joten laitapa Kuntoutuspyyntö näiden samojen sivujen kautta toimistollemme www.eskojalkanen.net kohdasta Yhteydenotto, niin haitallinen maasäteily poistetaan kodistasi ja saat positiivista energiaa kuntoutuaksesi. Nivelvaivoihin suosittelen Tuhkavesitippojamme Nettikaupasta. Kaikkea hyvää sinne!

Tiina Lindholm
26.11.2015 9:18

Kysymys:

Hei Tiina!

Asumme maaseudulla alueella, jossa viime vuosien aikana on käärmeiden määrä mitä ilmeisimmin lisääntynyt. Meidän piha-alueellemme niitä ei kuitenkaan ole ennen viime kesää ilmestynyt. Ongelmana on, että minulla on hyvin voimakas pelko käärmeitä kohtaan, ja tuntuu kuin minulta olisi kesästä suurin osa iloa ja nautintoa pois. Mikä olisi toimiva keino käärmeiden häätäämiseen? Toimiiko tuhkan ripottelu piha-alueelle? Jossain oli myös ohje, että kannattaisi suihkutella etikkaa käärmeiden mahdollisiin asuin- ja oleskelupaikkoihin. Toimiiko se? Entäpä nyt markkinoilla olevat käärmeenkarkottimet? Ne toimivat matalataajuisella värähtelyllä  (400-100 Hz), virtalähteenä on sauvaparistot. Ne ovat putkimaisia, maahan työnnettäviä karkottimia, yhden toimintasäde on noin 600 neliömetriä. Eipä niitäkään viitsisi turhaan ostella jos ei niistä ole hyötyä. 

Olisi ihanaa, jos voisi taas ihan rauhassa tehdä hommia puutarhassa ilman sitä jatkuvaa pelonsekaista ympäristön tarkkailua. Myös kolmen koiramme turvallisuus on aina mielessä kun paljon pihalla oleskelevat. 

Oma reviiri
15.5.2015 8:26

Vastaus:

Pihapiiri on todellakin sellainen paikka, jossa toivoisi, että voisi rauhallisesti oleskella, ilman esim. pelkoa kyykäärmeistä. Kun katsoo oman pihapiirin puita ja mikäli siellä on isoja mäntyjä ja kuusia eli havupuita, tietää tuo asia sitä, että näiden havupuiden energiaverkostona toimiva, näkymätön energiaverkosto, maasäteilyverkosto, antaa mahdollisuuden myös kyykäärmeille, jotka tarvitsevat oman sähkövarauksensa takia juuri näitä voimia. Talo voi olla myös rakennettu kivijalkojen päälle ja talon alusta voi toimia myös käärmeille hyvänä piilopaikkana. Siten olisi hyvä varmistaa, ettei talon alle menemismahdollisuutta olisi käärmeille. Olisi hienoa, että pihapiirin komeita havupuita ei käärmeiden takia tarvitsisi hävittää, koska jos puut kaadetaan, häviävät samalla niitä ylläpitävät ja käärmeille voimaa antavat energiaverkostot. Hyvä ohje on myös se, että mikäli pihapiirissä on nurmikkoa, että pitää tuon nurmikon erittäin matalana koko ajan, sillä siellä eivät käärmeet viihdy. Sen sijaan pihapiirin kivet ja kalliot voivat hyvinkin olla mieluisia käärmeiden lekottelupaikkoja. Paras luonnonmukaisin keino, mitä tähän mennessä olen löytänyt ja saanut tietää, on pihapiirin kivien "maalaaminen" hautatervalla.  Kysyjän mainitsemista paristokäyttöisistä käärmekarkottimista ei ole minulla aikaisempaa kokemusta tai tietoa, mutta aivan yleisellä tasolla, yliaistillisesti mitaten asteikolla 1-10, tuo karkote saisi vain arvon 5, joten sekään ei olisi oikea keino asiantilan korjaamiseksi. 

Tiina Lindholm
20.5.2015 14:02

Kysymys:

Hei,

Kiitos kaikesta avusta, jota teiltä olen saanut! Nyt kysyisin seuraavasta asiasta, joka on hieman askarruttanut mieltä. Asun 2-kerroksisen talon alemmassa kerroksessa, alapuolella kellarikerros lämmintä varastotilaa. Yläpuolellani täsmälleen samanlaisessa asunnossa asuu hyvin sairas rouva, joka nukkuu juuri minun yläpuolellani. Ajattelen häntä usein ennen nukahtamista ja toivon että hän paranisi edes jonkinverran. Vaikuttaako tämä nukkumispaikka minuun heikentävästi? 

Ihanaa kevättä teille!

Roosa
22.4.2015 8:03

Vastaus:

Nyt kannattaa tarkistuttaa kotisi energiat maksuttomassa Kuntoutuspalvelussamme, jonne voit laittaa viestin tämän www.eskojalkanen.net sivuston kautta kohdasta Yhteydenotto tai kohdasta Palvelut. Silloin voidaan poistaa asunnostasi mahdollinen maasäteily, joka kuluttaa herkiltä henkilöiltä bioenergiakentät ja hiven-ja alkuainevarannot pohjalukemiin. Kursseilla oppii myös välittämään voimaa sairaille, jolloin he eivät vie energiaa. Kun ajattelet henkilöä, saattaa siinä tietenkin jonkinlaista tahatonta energianvaihtoa tapahtua, mutta terve ihminen kestää tämän yleensä hyvin.

Tiina Lindholm
23.4.2015 9:40

Kysymys:

Hei Tiina! Ostin uuden sängyn n. 10 kk sitten. Sänky on ns. älyvaahtoa ja siinä on mahd. vähän rautoja (jousia) pohjalla. Mutta nukkuminen ko. sängyllä on osoittautunut melko hankalaksi. Lähes joka yö joudun nousemaan ylös "voimistelemaan" ja venyttelemään jäseniäni, jopa useampia kertoja yössä, jotta rentoutuisin. Nukkumaan mennessä kaikki on ok., mutta heti, kun "painan pään pehkuihin", alkaa kiemurtelu, nipistely. Ei muuta kuin ylös sängystä ja venyttelemään! Yöni ovat yhtä pomppimista sänkyyn ja ylös.

Sijauspatja oli alussa viikon tehtaalla tuulettumassa, koska siinä oli hajuhaitta.

Varpu näyttää haitallista säteilyä ko. sängyn kohdalla, mitä tehdä? Sängyn paikkaa ei voi muuttaa (tilan ahtaus).

Oletko aikaisemmin "törmännyt" vastaavaan? Olen ihmeissäni tämän sängyn kanssa, ja hermot kireällä huonosti nukuttujen öiden takia.

Etukäteen tiedosta avusta kiittäen

Kati
26.1.2015 21:13

Vastaus:

Kun ihmisen terveydelle haitallinen maasäteily on henkisin toimin ja voimin hävitetty asunnossa, ei se enää häiritse missään huoneessa henkilöä, niin kauan kuin hän asuu kyseisessä asunnossa. On kuitenkin huomattava, että aina kotiin jää muita säteilyjä, jotka eivät kuitenkaan ole terveydelle haitallisia. Siten on varvulla oltava erittäin huolellinen, kun kysyy säteilystä, että osaa kysyä oikein: Onko sänkyni kohdalla JUURI NYT HAITALLISTA säteilyä? Tähän varpu vastaa ja keskisakara taipuu alas, jos tuota  HAITALLISTA säteilyä on, mutta tuon haitan poiston jälkeen, varpu ei enää reagoi mitenkään tuohon kysymykseen. Tässä tapauksessa kyse oli kolmesta kummituksesta (kauhuenergiaa), jota jossain vaiheessa oli jäänyt patjaprosessin valmistuvaiheissa patjaan. Nyt tuo rasite on hävitetty. Patjan sopivuutta ja muita kotiin liittyviä asioita voi kysyä Mittauspalvelustani, jonne pääseet Nettikauppamme kautta. Makoisia unia!

Tiina Lindholm
27.1.2015 10:11

Kysymys:

Meillä pyörii sormus tosi monessa paikassa taloamme. Mieheni on koko tämän kahdeksan vuoden ajan jonka olemme asuneet täällä  kärsinyt levottomista jaloista. Sänkymme on risteyskohdan päällä ainakin minun sormukseni mukaa. Voisitteko auttaa? Kiitos etukäteen.

airi
8.10.2014 18:17

Vastaus:

Laittakaa vain tämän sivuston kautta kohdasta "Palvelut" tai kohdasta "Yhteydenotto" kuntoutuspyyntö toimistolemme, niin hävitämme kotoanne ihmisen terveydelle haitallisen maasäteilyn, joka pysyy poissa niin kauan kuin asunnossa samat ihmiset asuvat. Poiston eli dematerialisaation jälkeen, voi nukkua turvallisesti missä huoneessa tahansa, eikä sänkyjenkään paikkoja tarvitse mitenkään muuttaa. Kuitenkin edelleen heiluri pyörii eri paikoissa, koska muita säteilyjä jää aina jäljelle. Ne eivät kuitenkaan ole terveydelle haitallisia.

Tiina Lindholm
9.10.2014 8:45

Kysymys:

Oliko Jalkasella mitään neuvoja, miten voi vähentää kyykäärmeitä pihapiiristä? Olemme kulkeneet yli 40 vuotta vanhassa talossa maaseudulla kesäisin, ja käärmeitä on ollut aina paljon. Ihmiset ovat vahingoista säästyneet, mutta esim koiria on useastikin henkitoreissaan viety eläinlääkärille yli sadan kilometrin päähän. Tänä aamuna vesiboileria tulille laittaessani, puolen metrin päässä saunassa sihisi isohko kyykäärme.Lapsiperheet olivat edellisenä päivänä poistuneet ja saunaa oli lämmitetty joka ilta. Jotenkin on nyt mitta käärmeitä täynnä.Mikä neuvoksi?

Päivi
13.7.2014 16:02

Vastaus:

Kyykäärmeiden olemassaoloon vaikuttaa alueen ympäristö. Mikäli alueella on suuria havupuita,niin silloin G-eli maasäteilyverkosto on hyvin vahva ja vahva verkosto takaa kyykäärmeille energiaa, jota ne tarvitsevat. Samaa energiaa käyttävät hyväksi myös muurahaiset ja usein muurhaispesiäkin on tällaisella alueella. Talon pihapiiriin voi vaikuttaa siten, että kaataa sieltä voimia ylläpitävät havupuut, mutta ratkaisu on aina luonnon kannalta surullinen, koska silloin niin havupuut, kuin puun haltiatkin menettävät elämänsä. Myös luonnonhenkien työt viedään siltä osin pois, kuin ne liittyvät havupuihin. Joku suuri havupuu voi toimia myös ns. majakkapuuna ja jos tuo puu kaadetaan, vie se voimaa myös Maaäidin ja Säidenhaltioiden yhteistyöltä ilmojen säätämiseksi. Mikäli haluaa välttää kyykäärmeet, tulisi valita talolle tai kesämökille sellainen ympäristö, jossa olisi pääpuustona lehtipuut, jolloin alueella olisi heikompaa maasäteilyä, jossa kyykäärmeet eivät viihdy. Tämä ei aina ole mahdollista ja silloin on hyvin vaativaa yhteiselo kyykäärmeiden alueilla, erikoisesti, mikäli perheessä on pieniä lapsia tai koiria.

Tiina Lindholm
13.7.2014 16:40

Kysymys:

Olen erittäin herkkä kaikelle säteilylle, sähköstä alkaen. Nukkumisvaikeuksia ollut jo pidemmän aikaa ja nyt olen hankkinut kokeiltavaksi Pentti Ruusalan markkinoiman maadoitusmaton.Onko turvallinen? Eli lähinnä poistaako haitallisen maasäteilyn sänkyni alta?

Lemmikki
6.7.2014 16:16

Vastaus:

Kodin haitallisen maasäteilyn poistoon ei tarvita maadoitusmattoja, koska vahvojen maasäteilylinjojen terveyshaitat saadaan pois sänkyjen alta hävittämällä vahvojen linjojen vaikutus henkisellä voimalla. Tämä palvelu on maksutonta ja sitä voi pyytää tämän sivuston kautta kohdasta Yhteydenotto ja samalla voi pyytää, että mitataan ylaistillisesti, minkä arvoinen (asteikolla 1-10mitattuna) on kysyjän mainitsema maadoitusmatto hänelle.  Oma suojaus kannattaa laittaa samalla myös kuntoon esim. Tuhkavesitippojemme avulla, niin eivät haitalliset säteilyt pääse syömään hiven- ja alkainevarantoja.

Tiina Lindholm
6.7.2014 16:44

Sielun Peili 6/2013

Luonto valmistautuu pikku hiljaa talven tuloon. Myös meidän ihmisten on hyvä  ennakoida tulevan talven koettelemuksia ja vahvistaa omaa kehoamme ja sen toimintoja luonnonmukaisella tavalla.

Omat suosikkini liittyvät puuntuhkaan, männynkaarnaan, nokkoseen ja pakurikääpään. On ihmeellistä, että myös sairauden alkuja voidaan etukäteen hävittää eetterikehosta ennen kuin ne ilmenevät myöhemmin fyysisessä kehossa.

Ihmisellä on normaalisti käytössään viisi aistia; näkö-, kuulo-, haju-, tunto- ja makuaisti. Kuitenkin informaatiota yksilölle voi tulla vielä muitakin väyliä pitkin, sillä  ihmiset ovat erilaisia henkisiltä aineksiltaan.

Kysymys:

Hei,

Olemme aloittelemassa rakennusprojektia Toivakassa, Keski-Suomessa ja kuulin että teidän kauttanne voisi löytyä joku mittaamaan otollista talon paikkaa. Löytyisikö teiltä apua tällaiseen? Esko itse kävi aikanaan mittaamassa vanhempieni talon pohjaa, joten sitä kautta tuttua puuhaa!

Leeni
19.9.2013 19:02

Vastaus:

Nykyään ei enää tarvitse käydä paikan päällä mittaamassa talon paikkaa, kun Esko Jalkasen myöhempien tutkimusten myötä pystymme vaikuttamaan talon mahdollisiin rasitteisiin etäältä esim. poistamaan talosta terveydelle haitallisen maasäteilyn talon valmistuttua ja perheen sinne muutettua. Kotisivujemme kautta voi aina laittaa "Yhteydenotto"-kohdan kautta kuntoutuspyynnön, että tontin energiat tarkistetaan, ettei maa-alaan liity esim. maakirouksia. Maakiroukset ovat kuitenkin käytännössä verraten harvinaisia.

Tiina Lindholm
24.9.2013 17:01

Kysymys:

Hei, Eksyin teidän sivuille etsittyäni tietoa vesisuonista. Tarkoituksenamme on muuttaa vuoden sisällä 1920 luvulla rakennettuun maalaistaloon, perintötilaan. Viimeisin asukas edesmennyt mummomme oli siirtynyt makuuhuoneesta pois nukkumasta, koska oli kuullut huoneen alla sijaitsevasta vesisuonesta. Hänen miehensä oli kuollut vuosia aikaisemmin syöpään. Mieltäni jäi askarruttamaan asia. Onko olemassa riski, jos vesisuoni todella huoneen alla sijaitsisi? Pystyykö asiaa jotenkin tutkimaan? Kiitos etukäteen vastauksesta ja kiitos mielenkiintoisista sivuista! T:Kysyjä

Kysyjä
4.8.2013 7:49

Vastaus:

Laitapa tältä sivustolta, kohdasta Palvelut Kuntoutuspyyntö yhdistyksen toimistolle, niin haitallinen maasäteily voidaan poistaa sitten kodistanne, kun siihen muutatte. Maasäteilyyn sekoitetaan usein vesisuonet ja niiden terveydelle aiheuttavat ongelmat. Harvoin kuitenkin kyse on vesisuonesta, sillä terveydelle haitallinen maasäteily on se asia, josta 99.9%:ssa tapauksista on yleensä kyse. Asia voidaan siis hoitaa tuossa palvelussamme ja tutkia etäältä yliaistillisesti, jolloin asumisenne talossa on turvattu. Lisää tietoa saat tältä palstaltani, kun laitat tagiksi eli avainsanaksi Vesisuonet ja Maasäteily. Myös kirjassani "Lupa auttaa", on asiasta laajalti tietoa. Kaikkea hyvää sinne!

Tiina Lindholm
4.8.2013 12:01

logo