Tagi: Maasäteily

Näytetään sivuston sisältöjä, joihin liittyy tämä tagi. Voit tarkentaa hakua suodattamalla sitä tyypin ja päivämäärän mukaan. Osa sisällöstä saatetaan näyttää vain sisäänkirjautuneille käyttäjille. Kaikki tagit löytyvät tagiluettelosta.
Muoto: 2014-04-23
Muoto: 2014-04-23

Sielun Peili 6/2013

Luonto valmistautuu pikku hiljaa talven tuloon. Myös meidän ihmisten on hyvä  ennakoida tulevan talven koettelemuksia ja vahvistaa omaa kehoamme ja sen toimintoja luonnonmukaisella tavalla.

Omat suosikkini liittyvät puuntuhkaan, männynkaarnaan, nokkoseen ja pakurikääpään. On ihmeellistä, että myös sairauden alkuja voidaan etukäteen hävittää eetterikehosta ennen kuin ne ilmenevät myöhemmin fyysisessä kehossa.

Ihmisellä on normaalisti käytössään viisi aistia; näkö-, kuulo-, haju-, tunto- ja makuaisti. Kuitenkin informaatiota yksilölle voi tulla vielä muitakin väyliä pitkin, sillä  ihmiset ovat erilaisia henkisiltä aineksiltaan.

Kysymys:

Hei,

Olemme aloittelemassa rakennusprojektia Toivakassa, Keski-Suomessa ja kuulin että teidän kauttanne voisi löytyä joku mittaamaan otollista talon paikkaa. Löytyisikö teiltä apua tällaiseen? Esko itse kävi aikanaan mittaamassa vanhempieni talon pohjaa, joten sitä kautta tuttua puuhaa!

Leeni
19.9.2013 19:02

Vastaus:

Nykyään ei enää tarvitse käydä paikan päällä mittaamassa talon paikkaa, kun Esko Jalkasen myöhempien tutkimusten myötä pystymme vaikuttamaan talon mahdollisiin rasitteisiin etäältä esim. poistamaan talosta terveydelle haitallisen maasäteilyn talon valmistuttua ja perheen sinne muutettua. Kotisivujemme kautta voi aina laittaa "Yhteydenotto"-kohdan kautta kuntoutuspyynnön, että tontin energiat tarkistetaan, ettei maa-alaan liity esim. maakirouksia. Maakiroukset ovat kuitenkin käytännössä verraten harvinaisia.

Tiina Lindholm
24.9.2013 17:01

Kysymys:

Hei, Eksyin teidän sivuille etsittyäni tietoa vesisuonista. Tarkoituksenamme on muuttaa vuoden sisällä 1920 luvulla rakennettuun maalaistaloon, perintötilaan. Viimeisin asukas edesmennyt mummomme oli siirtynyt makuuhuoneesta pois nukkumasta, koska oli kuullut huoneen alla sijaitsevasta vesisuonesta. Hänen miehensä oli kuollut vuosia aikaisemmin syöpään. Mieltäni jäi askarruttamaan asia. Onko olemassa riski, jos vesisuoni todella huoneen alla sijaitsisi? Pystyykö asiaa jotenkin tutkimaan? Kiitos etukäteen vastauksesta ja kiitos mielenkiintoisista sivuista! T:Kysyjä

Kysyjä
4.8.2013 7:49

Vastaus:

Laitapa tältä sivustolta, kohdasta Palvelut Kuntoutuspyyntö yhdistyksen toimistolle, niin haitallinen maasäteily voidaan poistaa sitten kodistanne, kun siihen muutatte. Maasäteilyyn sekoitetaan usein vesisuonet ja niiden terveydelle aiheuttavat ongelmat. Harvoin kuitenkin kyse on vesisuonesta, sillä terveydelle haitallinen maasäteily on se asia, josta 99.9%:ssa tapauksista on yleensä kyse. Asia voidaan siis hoitaa tuossa palvelussamme ja tutkia etäältä yliaistillisesti, jolloin asumisenne talossa on turvattu. Lisää tietoa saat tältä palstaltani, kun laitat tagiksi eli avainsanaksi Vesisuonet ja Maasäteily. Myös kirjassani "Lupa auttaa", on asiasta laajalti tietoa. Kaikkea hyvää sinne!

Tiina Lindholm
4.8.2013 12:01

Sielun Peili 3/2013

Maailma on jo monta vuosikymmentä kulkenut yhä jyrkemmin materian suuntaan. Tämä kuitenkin johtaa loputtomiin ongelmiin. On välttämätöntä saada rinnalle vahvaa henkistä tietoa kokonaisuuden havaitsemiseksi. Meillä suomalaisilla on tässä tärkeä tehtävä. Siksi tarvitaan herkkiä henkilöitä opastamaan inhimillisemmän maailman rakentamisessa. Keskittymisvälineeksi voimme ottaa vaikkapa varvun, silloin saamme silmälasit näkymättömään maailmaan.

Kysymys:

Tiina hyvä, kuukausi sitten sain oikeaan jalkaani outoa kipua, joka levisi ylemmäs selkääni asti, kärsittyäni jonkin aikaa eräänä yönä mieleeni tuli; sähkö? muutin toiseen huoneeseen. parissa päivässä kipu hävisi. Muutin takaisin huoneeseeni jonkin ajan kuluttua. Sama kipu toistui. Huoneessani on kyllä tietokone sammutettuna öisin. Olemme asuneet tässä 11 vuotta.  Edellisen asukkaan rouva sairastui samassa paikassa, vuode eri asennossa, fibromyalgiaan. Minulla käytössä myös iPad, harvoin tosin. Ikäni 80v. Nukkumisvaikeuksia on ollut vuosia, muistihäiriöitä jne. Mieheni jo vuoden hoitokodissa. Olin ennen hänen hoitokotiin pääsyä todella lopussa. Nyt alkaa kyllä jo helpottaa. Päivittäiset vierailut siellä vievät energiaa, koska hänen kuntonsa on jo aika huono.   Avusta kiitollinen 

Entinen Jalkasen kurssilainen
6.5.2013 15:00

Vastaus:

Kannattaa laittaa kuntoutuspyyntö ihan toimistollemme, tältä sivustolta "Yhteydenotto"-kohdan kautta, koska tämä palsta on julkinen ja siksi tässä ei voida henkilökohtaisia asioita ottaa esille. Kun Teillä on hoitokodissakin miehenne, olisi hyvä, että ottaisitte vaikkapa Tuhkavesikuurimme, että saisitte vajaan hiven- ja alkuainevarantonne kuntoon, jolloin suojaus tulee hyväksi ja monet haittaavat ongelmat samalla häviävät. Haitallisen maasäteilyn olette ilmeisesti jo sieltä saanut poistettua, mutta tällä kertaa myös kodissanne ollut vainajasielu on vienyt voimamme,  koska olette niin valovoimainen, siksi se on jäänyt astraalikehonne tuntumaan, vieden siten myös hiven- ja alkuaineitanne. Tilanne on vainajan osalta nyt korjattu. Kaikkea hyvää sinne!

Tiina Lindholm
9.5.2013 18:32

Kysymys:

Hei Tiina.

Voisitteko tutkia onko meidän talossa maasäteilyä,kun minua vaivaa edelleen univaikeudet. Nukkumaan pääsyssä on ongelmia ja heräilen monta kertaa yön aikana.Päivisin en uskalla nukahtaa pelkään sen vaikuttavan yöuniin. Huonosti nukutut yöt vaikuttavat muistiin ja pelkään mullekin tulevan sukuni muistisairaus.

Kiitos avusta jo etukäteen.

uneton
27.4.2013 16:33

Vastaus:

Mikäli haitallista maasäteilyä ei ole jo asunnosta poistettu, kannattaa asiasta lähettää pyyntö Yhteydenotto-kohdan kautta toimistollemme, jossa asia voidaan yliaistillisesti tutkia ja mahdollinen haitta poistaa. Kerran poistettu haitta ei pääsäännön mukaan enää palaa takaisin. Unensaantiin ja nukkumiseen vaikuttavat myös monet muut tekijät, ja siten myös asunnon sopivuus terveyden kannalta voidaan pyynnöstä tutkia (esim. kännykätukiasemien läheisyys, epäterve huoneilma). Jotkut heräävät myös öisin jo pelkästään sen takia, ettei keho päivällä juodun kahvikupposen takia saa kofeiinia yöksi pois kehosta. Tämä herättää silloin aamuyön tunteina. Syitä on vielä paljon muitakin, sairaudet ja ruokavalio ym. ym. Kaikkea hyvää sinne, tämä on julkinen Kysy-palsta, siksi tässä ei voida tarkemmin ihmisten henkilökohtaisia asioita ratkoa tai niistä kertoa.

Tiina Lindholm
3.5.2013 9:50

Kysymys:

virtaako taloni / makuhuoneeni alla vesisuoni?

huolestunut
15.4.2013 22:31

Vastaus:

Tarvitaan aina henkilön etu- ja sukunimi, että asia voidaan yliaistillisesti tutkia. Tämä tutkimus tehdään toimistollamme, jonne voi lähettää asiasta pyynnön tämän sivuston "Yhteydenottokohdan" kautta. Olen tutkinut tuhansia taloja ja vain kahdesta on sängyn kohdalta löytynyt todellinen vesisuoni eli vesikerrostuma sängyn alta. Se on erittäin vaarallinen paikka, mutta yleensä kyse on maasäteilystä, jonka haitallinen vaikutus voidaan henkisin voimin, dematerialisoimalla poistaa. Siten käsitteet vesisuoni ja maasäteily usein vain sekoitetaan.

Tiina Lindholm
16.4.2013 9:53

Kysymys:

Hei!

Kävimme Multialla mökillä, ja tarkistin sormuksella, niin säteily oli talven aikaan alkanut. Viime kesän saimme viettää ilman säteilyä. Kiitos Teille, annoitte avun vuosi sitten keväällä. Pyydänkin, että jos taas voisitte auttaa,

Olemme molemmat syöpäsairaita, liekö säteilystä tullut.

Saisa
14.4.2013 19:36

Vastaus:

Hei, Laitapa haitallisen maasäteilyn poistopyyntö toimistollemme esim. yhteydenotto-kohdan kautta tältä sivustolta, niin haitta saadaan pois. On hyvä muistaa, että mikäli mökillä ei käydä koko talvena, niin haitta palaa sinne luonnonlakien mukaan eli siksi haitallinen maasäteily on sieltä hyvä poistaa aina uudelleen keväisin. Taidon voi itsekin oppia peruskurssillani. Silti haitan poiston jälkeen heiluri heiluu, koska taloon jää maasäteilyä, mutta se ei ole terveydelle vaarallista. Heilurin käytön tähänkin oppii kurssillani, että osaa tehdä sillä oikeita kysymyksiä, joilla saa asiasta oikeaa tietoa. Kaikkea hyvää sinne!

Tiina Lindholm
16.4.2013 9:48

Kysymys:

Tervehdys teille kaikille ihanille auttajille,

Ja kiitos jo aiemmin saamastani avusta:)

Olisin vielä kysynyt tuosta maasäteilystä hieman lisää. Tosiaan,ostimme tämän paikan vajaa neljä vuotta sitten ja heti alusta alkaen on meillä ollut kaikenlaisia vastuksia täällä asuessamme,taloudellisia,sekä selittämättömiä kotieläinten kuolemia ja minä tunnen kummallista negatiivista ja väsyttävää energiaa aina silloin tällöin,ja siitä tuntemuksesta tuleekin aina epäilys,josko maasäteily olisi taas tullut takaisin.Olette muutamaan kertaan poistaneet haitallisen maasäteilyn,sekä tilaamme rasittaneen maakirouksen. Olisinkin kysynyt,että kuinka tavallista on,että maasätily tulee takaisin hyvinkin pian kuntoutuksen jälkeen?Eli,vaatiiko sen poispitäminen toistuvia kuntoutuksia?

Kun minä aina tunnen,koska maasäteilyä taas on,se aiheuttaa jonkinlaista "huonovointisuutta",väsymystä sekä päänsärkyä ja olen asian vielä varmistanut pienen metallivarvun avulla ja tämän jälkeen pyytänyt teiltä kuntoutusta.Liittyykö maakirous ja maasäteily toisiinsa,eli voisiko tilaamme rasittanut maakirous jollakin tapaa ylläpitää haitallista maasäteilyä?Tämä alue missä asumme,on hyvinkin voimakasta aluetta energioiltaan,paljon esim.muurahaispesiä sekä valtavan suuria mäntyjä. Ja voisiko siis sillä olla vaikutusta siihen,että haitallinen maasäteily aina vain tulee takaisin?

Kiitos jo etukäteen avustanne ja kiitos siitä,että jaksatte ja haluatte auttaa kanssaihmisiänne! Teette tärkeää työtä:)

Katjuska
22.1.2013 9:18

Vastaus:

Pääsäännön mukaan kodista henkisesti poistettu haitallinen maasäteily pysyy poissa kotoa niin kauan kuin sama perhe asuu tässä asunnossa. Siten kun muutetaan, tulee haitallinen maasäteily taas poistaa uudesta kodista. Mikäli talon kohdalla maassa on erittäin harvinainen henkinen rasite, nimeltään maakirous, on tämä tärkein este, miksi haitallinen maasäteily palautuisi takaisin sen poiston jälkeen. Yleensä maakirousta ei aina edes heti meillekään näytetä, koska syy sen olemassaoloon voi olla karmallinen ja sitten kun haitasta kärsivä lähteekin esim.  itse henkiselle tielle, tuo maakirous saatetaan meille näyttää ja silloin se voidaan poistaa. Jos itse tutkit esim. heilurilla kotonasi, onko siellä juuri nyt maasäteilyä, niin heilurin on silloin vastattava kyllä, koska aina kotiin jää muuta maasäteilyä, jota emme poista, mutta joka ei ole terveydelle haitallista maasäteilyä. Siten moni voi saada tämän takia käsityksen, että kotona on vielä maasäteilyhaittoja. Jos suojaus ei ole kunnossa eli hivenaineet eivät ole 100% ja bioenergiakenttä on alle 2 metriä, niin silloin tuntee myös herkästi kaikki säteilyt siellä kotona, myös ne, joista ei ole terveydelle haittaa. Oikea kysymyksenasettelu heilurille on siis: Onko kodissani juuri nyt haitallista maasäteilyä? Henkisen poistomme jälkeen, heilurin siis pitäisi vastata "ei" eli että ei ole.

Tiina Lindholm
22.1.2013 19:34

Kysymys:

Hei Tiina!

Olette poistaneet maasäteilyn kodistamme jo aika kauan sitten ja useita maanläheisiä vainajiakin. Aina tunnelma kotona on parantunut huomattavasti. Nyt olo muuttui taas todella huonoksi,voimat karkasivat ja väsymys oli kova vitamiineista ja tuhkavesikuurista huolimatta. Pyysin apua ja sainkin ja nyt olo on taas parempi. Ihmettelen sitä että maasäteilyn pitäisi pysyä poissa niin kauan kuin tässä kodissa asumme,mutta nyt sitä silti löytyi,maanläheisten vainajien lisäksi. Mistä tämä johtuu? Lisäksi ihmettelen mihin tarvitsen herkkyyttäni. Pystyn "lukemaan" ihmisten tunnetiloja hyvin. Minulle merkitsee silmät,ilmeet ja eleet enemmän kuin sanat. Tunnen myös sään "temput" liiankin vahvasti. Salamaniskut ja syöksytuulet tuntuvat vahvasti kehossani. Olisi onnellista saada käyttää omaa herkkyyttään ihmisten ja eläinten hyväksi.Tällä hetkellä herkkyys aiheuttaa ongelmia,mutta jos ymmärtäisin miten sitä oikein käyttäisin,tiedän sen muuttuvan voimavaraksi. Kiitos lämmöstänne meitä kohtaan. 

Herkkä sielu
30.11.2012 22:45

Vastaus:

Toimimme aina Yläkerran sallimissa rajoissa, ottaen huomioon avunpyytäjän karmalliset tekijät ja luonnonlait. Siten on asioita, jotka paljastetaan kussakin tapauksessa myös vasta pikku hiljaa, kun tietyt ehdot, avunpyytäjä on saanut toteutettua elämässään. Usein esim. kun itse lähtee kouluttautumaan esim. kursseillani avunvälittäjäksi, tämä voi olla juuri se tekijä, minkä seurauksena taas itsekin voi vastaanottaa ja saada lisää apua ja joitakin henkisiä rasitteita saadaan enemmän poistetuksi. Esim. On muutama harvinainen poikkeus, jolloin haitallinen maasäteily palaa taloon, henkisestä poistosta huolimatta. Näitä asioita opetan jatkokursseillani, kun puhun esim.  maakirouksista.

Tiina Lindholm
4.12.2012 18:22

logo